SC Planaqua Wasser Management SRL

Dupa 17 ani in Germania, am revenit in Romania si am preluat conducerea Stulz Planaqua SRL. Cu aceasta societate, am executat la cheie, conform standardului FIDIC galben, statii de epurare si potabilizare a apei in mai multe judete, in cadrul unor proiecte finantate de Comunitatea Europeana, destinate mai multor operatori regionali de apa.

Proiectele au fost realizate conform cerintelor din caietele de sarcini, iar receptia finala a avut loc dupa un an de operare a statiilor, in colaborare cu beneficiarii.

Alte Informatii

Din 2014 dupa insolventa firmei mama din Germania, SC Stulz Planaqua GmbH, am preluat echipele de management de proiect, in SC Planaqua Wasser management SRL , asigurand bunul mers al proiectelor in derulare, impreuna cu partenerii de asociere ducandu-le la bun sfarsit si epurand apa uzata conform normei NTPA 001.

Actual ca Inginer de mediu si firma specializata in tratarea apei menajere, reziduale sau de proces, proiectam si executam statii de epurare avansate ca tehnologie si impreuna cu partenerul Kematronic am implementat tehnologii inovatoare de reducere a namolului si actual de sterlizarea apei de process, cu echipamente germane si romanesti, tehnologii noi, patentate, cu reducerea drastica a namolului, cu eliminarea de pesticide,hormoni,farmaceutice si microplastic.

Dipl. Ing. Gigel Enache